Pregled bibliografske jedinice broj: 642322
Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice
Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Metković: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000 (Udžbenik)
CROSBI ID: 642322 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice
(Introduction to the wheat milling technology)
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, udžbenik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Metković
Godina
2000
Stranica
286
ISBN
953-97478-4-8
Ključne riječi
tehnologija skladištenja žita; tehnologija mljevenja pšenice; kakvoća brašna
(grain storage technology; technology of wheat milling; flour quality)
Sažetak
U knjizi su obuhvaćene tehnologija skladištenja i kemijski sastav pšenice, kao i tehnologija mljevenja i kakvoće brašna.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)