Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 642322

Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice


Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Metković: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000 (Udžbenik)


CROSBI ID: 642322 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice
(Introduction to the wheat milling technology)

Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, udžbenik, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Metković

Godina
2000

Stranica
286

ISBN
953-97478-4-8

Ključne riječi
tehnologija skladištenja žita; tehnologija mljevenja pšenice; kakvoća brašna
(grain storage technology; technology of wheat milling; flour quality)

Sažetak
U knjizi su obuhvaćene tehnologija skladištenja i kemijski sastav pšenice, kao i tehnologija mljevenja i kakvoće brašna.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Žaneta Ugarčić-Hardi (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Metković: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000 (Udžbenik)
Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.) (2000) Uvod u tehnologiju mljevenja pšenice. Metković, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2000}, pages = {286}, keywords = {tehnologija skladi\v{s}tenja \v{z}ita, tehnologija mljevenja p\v{s}enice, kakvo\'{c}a bra\v{s}na}, isbn = {953-97478-4-8}, title = {Uvod u tehnologiju mljevenja p\v{s}enice}, keyword = {tehnologija skladi\v{s}tenja \v{z}ita, tehnologija mljevenja p\v{s}enice, kakvo\'{c}a bra\v{s}na}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Metkovi\'{c}} }
@book{book, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2000}, pages = {286}, keywords = {grain storage technology, technology of wheat milling, flour quality}, isbn = {953-97478-4-8}, title = {Introduction to the wheat milling technology}, keyword = {grain storage technology, technology of wheat milling, flour quality}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Metkovi\'{c}} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font