Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 638162

Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca


Janković, Tamara
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka


CROSBI ID: 638162 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
(Effect of freezing on the sterol content and fatty acid composition of baker's yeast)

Autori
Janković, Tamara

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Medicinski fakultet

Mjesto
Rijeka

Datum
03.07

Godina
2009

Stranica
55

Mentor
Blagović, Branka

Ključne riječi
pekarski kvasac; S. cerevisiae; zamrzavanje; steroli; masne kiseline; kromatografija
(baker's yeast; S. cerevisiae; freezing; sterols; fatty acids; chromatography)

Sažetak
Aa

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kemija, Biologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Medicinski fakultet, Rijeka

Profili:

Avatar Url Branka Blagović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Janković, Tamara
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka
Janković, T. (2009) 'Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca', diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka.
@phdthesis{phdthesis, author = {Jankovi\'{c}, Tamara}, year = {2009}, pages = {55}, keywords = {pekarski kvasac, S. cerevisiae, zamrzavanje, steroli, masne kiseline, kromatografija}, title = {Utjecaj zamrzavanja na sadr\v{z}aj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca}, keyword = {pekarski kvasac, S. cerevisiae, zamrzavanje, steroli, masne kiseline, kromatografija}, publisherplace = {Rijeka} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Jankovi\'{c}, Tamara}, year = {2009}, pages = {55}, keywords = {baker's yeast, S. cerevisiae, freezing, sterols, fatty acids, chromatography}, title = {Effect of freezing on the sterol content and fatty acid composition of baker's yeast}, keyword = {baker's yeast, S. cerevisiae, freezing, sterols, fatty acids, chromatography}, publisherplace = {Rijeka} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font