Pregled bibliografske jedinice broj: 638162
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 638162 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
(Effect of freezing on the sterol content and fatty acid composition of baker's yeast)
Autori
Janković, Tamara
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Medicinski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
03.07
Godina
2009
Stranica
55
Mentor
Blagović, Branka
Ključne riječi
pekarski kvasac; S. cerevisiae; zamrzavanje; steroli; masne kiseline; kromatografija
(baker's yeast; S. cerevisiae; freezing; sterols; fatty acids; chromatography)
Sažetak
Aa
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemija, Biologija