Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 63678

Reološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida


Perović, Mirela
Reološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 63678 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Reološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida
(Rheological properties of whey protein model solution and hydrocolloids)

Autori
Perović, Mirela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
28.11

Godina
2000

Stranica
51

Mentor
Hegedušić, Vesna

Neposredni voditelj
Hegedušić, Vesna

Ključne riječi
koncentrat proteina sirutke; tribomehanička mikronizacija; reološka svojstva; termofizička svojstva; hidrokoloidi
(Tribomechanical micronization; whey protein concentrate; rheological properties; hydrocolloids)

Sažetak
Xxx

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058408

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Perović, Mirela
Reološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Perović, M. (2000) 'Reološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Perovi\'{c}, Mirela}, year = {2000}, pages = {51}, keywords = {koncentrat proteina sirutke, tribomehani\v{c}ka mikronizacija, reolo\v{s}ka svojstva, termofizi\v{c}ka svojstva, hidrokoloidi}, title = {Reolo\v{s}ka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida}, keyword = {koncentrat proteina sirutke, tribomehani\v{c}ka mikronizacija, reolo\v{s}ka svojstva, termofizi\v{c}ka svojstva, hidrokoloidi}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Perovi\'{c}, Mirela}, year = {2000}, pages = {51}, keywords = {Tribomechanical micronization, whey protein concentrate, rheological properties, hydrocolloids}, title = {Rheological properties of whey protein model solution and hydrocolloids}, keyword = {Tribomechanical micronization, whey protein concentrate, rheological properties, hydrocolloids}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font