Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 63581

Proizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće


Glavić, Draženka
Proizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 63581 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće
(Production of cream cheese with different kind and quality raw materials)

Autori
Glavić, Draženka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
10.07

Godina
1996

Stranica
62

Mentor
Novaković, Predrag

Ključne riječi
krem sir; sirovine; kontrola kvalitete
(cream cheese; raw materials; quality control)

Sažetak
Cilj rada bio je postignuti optimalnu recepturu i postupak pripreme za proizvodnju krem sira visoke kvalitete i trajnosti.Kao sirovine ze proizvodnju korišteni su svježi kravlji sirevi(različiti udjeli mliječne masti) i maslac.Provedena su određena fizikalna, kemijska, mikrobiološka i senzorska ispitivanja tijekom postupka proizvodnje, kao i tijekom čuvanja. Rezultati rada pokazali su dobru trajnost i kvalitetu svih priređenih uzoraka tijekom 10 dana čuvanja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113002

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Predrag Novaković (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Glavić, Draženka
Proizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
Glavić, D. (1996) 'Proizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće', diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Glavi\'{c}, Dra\v{z}enka}, year = {1996}, pages = {62}, keywords = {krem sir, sirovine, kontrola kvalitete}, title = {Proizvodnja krem sira sa sirovinama razli\v{c}ite vrste i kakvo\'{c}e}, keyword = {krem sir, sirovine, kontrola kvalitete}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Glavi\'{c}, Dra\v{z}enka}, year = {1996}, pages = {62}, keywords = {cream cheese, raw materials, quality control}, title = {Production of cream cheese with different kind and quality raw materials}, keyword = {cream cheese, raw materials, quality control}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font