Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 63564

Određivanje gorčine piva


Vid, Sanja
Određivanje gorčine piva, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 63564 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje gorčine piva
(Determination of bitter compounds in beer)

Autori
Vid, Sanja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
08.10

Godina
1999

Stranica
52

Mentor
Banović, Mara

Neposredni voditelj
--

Ključne riječi
Pivo; gorke tvari
(beer; bitter compounds)

Sažetak
Xxx

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vid, Sanja
Određivanje gorčine piva, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Vid, S. (1999) 'Određivanje gorčine piva', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Vid, Sanja}, year = {1999}, pages = {52}, keywords = {Pivo, gorke tvari}, title = {Odre\djivanje gor\v{c}ine piva}, keyword = {Pivo, gorke tvari}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Vid, Sanja}, year = {1999}, pages = {52}, keywords = {beer, bitter compounds}, title = {Determination of bitter compounds in beer}, keyword = {beer, bitter compounds}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font