Pregled bibliografske jedinice broj: 635471
Introduction toproceedeings Wine and Food Tourism
Introduction toproceedeings Wine and Food Tourism // Wine and Food TOurism / Romano, Mario Francesca ; Natilli, Michaela (ur.).
Firenza : München: Edizioni ETS, 2012. str. 9-16 (pozvano predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
CROSBI ID: 635471 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Introduction toproceedeings Wine and Food Tourism
Autori
Tomljenović, Renata
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo
Izvornik
Wine and Food TOurism
/ Romano, Mario Francesca ; Natilli, Michaela - Firenza : München : Edizioni ETS, 2012, 9-16
ISBN
978-884673529-4
Skup
Wine and Food Tourism - FIrst European Conference
Mjesto i datum
Firenca, Italija, 11.04.2011. - 13.04.2011
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Wine; tourism; Mediterranean; Research agenda
Sažetak
This paper identifies the main issues faced by the wine tourism development in Mediterranean, fleshing out commonalities and differences with the New World of wine and setting a stage for wine tourism research agenda in Mediterranean countries.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
126-0000000-3347 - Mjerenje važnosti utjecaja turizma na gospodarstvo Hrvatske (Čorak, Sanda, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Institut za turizam, Zagreb
Profili:
Renata Tomljenović
(autor)