Pregled bibliografske jedinice broj: 63490
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 63490 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina
(The influence of parsley root blanching on drying time and rate of drying)
Autori
Radaković, Tatjana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
21.12
Godina
2000
Stranica
61
Mentor
Hegedušić, Vesna
Neposredni voditelj
Hegedušić, Vesna
Ključne riječi
Sušenje; rehidratacija; blanširanje; peršin
(drying; rehydratation; blanching; persley)
Sažetak
Xxx
Izvorni jezik
Hrvatski