Pregled bibliografske jedinice broj: 63457
Praćenje udjela diacetila tijekom proizvodnje piva
Praćenje udjela diacetila tijekom proizvodnje piva, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 63457 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Praćenje udjela diacetila tijekom proizvodnje piva
(Keeping of the content of the diacetyl during beer production)
Autori
Čugura, Tomislav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
08.10
Godina
1999
Stranica
50
Mentor
Banović, Mara
Neposredni voditelj
--
Ključne riječi
pivo; proizvodnja; diacetil
(beer; production; diacetyl)
Sažetak
XXX
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058301
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Mara Banović
(mentor)