Pregled bibliografske jedinice broj: 63308
Određivanje sorbitola u čokoladi
Određivanje sorbitola u čokoladi, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 63308 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje sorbitola u čokoladi
(Determination of sorbitole in chocholate)
Autori
Šimić, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
03.12
Godina
1999
Stranica
60
Mentor
Banović, Mara
Neposredni voditelj
--
Ključne riječi
čokolada; sorbitol; šećeri
(chocholte; sorbitol; sugars)
Sažetak
XXX
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058301
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Mara Banović
(mentor)