Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62839

Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja


Piasevoli, Tomislav
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62839 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja
(Extraction of the matter of bitternes from olive oil)

Autori
Piasevoli, Tomislav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.10

Godina
1999

Stranica
50

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
maslinovo ulje; gorčina ulja
(olive oil; oil bitternes)

Sažetak
Ispitana je kvaliteta domaćeg maslinovog ulja s posebnim naglaskom na analitičko određivanje indeksa gorčine i ekstrakciju gorkih tvari vodom: ulja su zadržala prirodna svojstva, ali se udjel fenola se smanjio i ulja su se brže kvarila.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058507

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Piasevoli, Tomislav
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Piasevoli, T. (1999) 'Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Piasevoli, Tomislav}, year = {1999}, pages = {50}, keywords = {maslinovo ulje, gor\v{c}ina ulja}, title = {Ekstrakcija tvari gor\v{c}ine iz maslinovog ulja}, keyword = {maslinovo ulje, gor\v{c}ina ulja}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Piasevoli, Tomislav}, year = {1999}, pages = {50}, keywords = {olive oil, oil bitternes}, title = {Extraction of the matter of bitternes from olive oil}, keyword = {olive oil, oil bitternes}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font