Pregled bibliografske jedinice broj: 62756
Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja
Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62756 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja
(Influence of refined olive oil as well as of refined and unrefined sunflower oil on the properties of virgin olive oil)
Autori
Jelinčić, Sanja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
13.05
Godina
1999
Stranica
44
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
djevičansko maslinovo ulje; identifikacija
(virgin olive oil; identification)
Sažetak
Ispitan je utjecaj dodatka rafiniranog maslinovog ulja iz komine i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva djevičanskog maslinovog ulja i mogućnost dokazivanja spektrofotometrijskim metodama i metodom tankoslojne kromatografije.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058507
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)