Pregled bibliografske jedinice broj: 624954
Trendovi u prehrani
Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2012 (monografija)
CROSBI ID: 624954 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Trendovi u prehrani
(Dietary trends)
Autori
Krešić, Greta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, znanstvena
Izdavač
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci
Grad
Opatija
Godina
2012
Stranica
365
ISBN
978-953-7842-02-4
Ključne riječi
Ekološka hrana; Funkcionalna hrana; GMO i hrana; Medieteranska prehrana; Označavanje hrane; Sigurnost hrane; Vegetarijanska prehrana; Znanost o prehrani
(Food and religion; Food labelling; Food safety; Functional food; GMO and food; Mediterranean diet; Organic food; Science of nutrition; Vegetarian diet)
Sažetak
1. Povijesni razvoj prehrane i znanosti o prehrani 2. Odabir hrane i suvremena prehrana 3. Označavanje hrane i pružanje informacija o hrani 4. Funkcionalna hrana 5. GMO i hrana 6. Ekološka hrana 7. Sigurnost hrane 8. Mediteranska prehrana 9. Vegetarijanska prehrana 10. Makrobiotička prehrana 11. Prehrana i religija
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(autor)