Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 624954

Trendovi u prehrani


Krešić, Greta
Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2012 (monografija)


CROSBI ID: 624954 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Trendovi u prehrani
(Dietary trends)

Autori
Krešić, Greta

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci

Grad
Opatija

Godina
2012

Stranica
365

ISBN
978-953-7842-02-4

Ključne riječi
Ekološka hrana; Funkcionalna hrana; GMO i hrana; Medieteranska prehrana; Označavanje hrane; Sigurnost hrane; Vegetarijanska prehrana; Znanost o prehrani
(Food and religion; Food labelling; Food safety; Functional food; GMO and food; Mediterranean diet; Organic food; Science of nutrition; Vegetarian diet)

Sažetak
1. Povijesni razvoj prehrane i znanosti o prehrani 2. Odabir hrane i suvremena prehrana 3. Označavanje hrane i pružanje informacija o hrani 4. Funkcionalna hrana 5. GMO i hrana 6. Ekološka hrana 7. Sigurnost hrane 8. Mediteranska prehrana 9. Vegetarijanska prehrana 10. Makrobiotička prehrana 11. Prehrana i religija

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Greta Krešić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krešić, Greta
Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2012 (monografija)
Krešić, G. (2012) Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci.
@book{book, author = {Kre\v{s}i\'{c}, Greta}, year = {2012}, pages = {365}, keywords = {Ekolo\v{s}ka hrana, Funkcionalna hrana, GMO i hrana, Medieteranska prehrana, Ozna\v{c}avanje hrane, Sigurnost hrane, Vegetarijanska prehrana, Znanost o prehrani}, isbn = {978-953-7842-02-4}, title = {Trendovi u prehrani}, keyword = {Ekolo\v{s}ka hrana, Funkcionalna hrana, GMO i hrana, Medieteranska prehrana, Ozna\v{c}avanje hrane, Sigurnost hrane, Vegetarijanska prehrana, Znanost o prehrani}, publisher = {Fakultet za menad\v{z}ment u turizmu i ugostiteljstvu Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Rijeci}, publisherplace = {Opatija} }
@book{book, author = {Kre\v{s}i\'{c}, Greta}, year = {2012}, pages = {365}, keywords = {Food and religion, Food labelling, Food safety, Functional food, GMO and food, Mediterranean diet, Organic food, Science of nutrition, Vegetarian diet}, isbn = {978-953-7842-02-4}, title = {Dietary trends}, keyword = {Food and religion, Food labelling, Food safety, Functional food, GMO and food, Mediterranean diet, Organic food, Science of nutrition, Vegetarian diet}, publisher = {Fakultet za menad\v{z}ment u turizmu i ugostiteljstvu Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Rijeci}, publisherplace = {Opatija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font