Pregled bibliografske jedinice broj: 623917
Turistička valorizacija jela tradicionalne istarske gastronomije
Turistička valorizacija jela tradicionalne istarske gastronomije, 1994. (elaborat/studija).
CROSBI ID: 623917 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Turistička valorizacija jela tradicionalne istarske gastronomije
(Tourist valorization of traditional istrian cuisine)
Autori
Kontošić, Alen
Izvornik
Hrvatski
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, elaborat/studija
Godina
1994
Ključne riječi
Turistička valorizacija; tradicionalna istarska gastronomija
(Tourist valorization; traditional istrian cuisine)
Sažetak
Ovim se elaboratom želi prikazati izbor nekih istarskih tradicionalnih jela koja su podjednako zastupljena u cijeloj Istri, njihova prigotovljavanja, administrativne i obračunske poslove u ugostiteljskoj kuhinji te kalkulacije jela. Istarska tradicionalna jela su bogata, raznovrsna i ukusna, te im se zato posvećuje u našem ugostiteljstvu velika pažnja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", Pula,
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli