Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62236

Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi


KOLARIĆ, LANA
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62236 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi
(Determination of pH-value, electrical conductivity and acidity of fresh cheese with addition of algae)

Autori
KOLARIĆ, LANA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.07

Godina
2000

Stranica
45

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
alge; svježi sir; stupanj kiselosti
(algae; fresh cheese; acidity)

Sažetak
Ispitivane su fizikalnokemijske promjene laboratorijski pripremljenih uzoraka sira sa različitim koncentracijama dodanih algi tijekom skladištenja na temperaturi od +4°C.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

KOLARIĆ, LANA
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
KOLARIĆ, L. (2000) 'Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {KOLARI\'{C}, LANA}, year = {2000}, pages = {45}, keywords = {alge, svje\v{z}i sir, stupanj kiselosti}, title = {Odre\djivanje vrijednosti pH, elektri\v{c}ne provodnosti i stupnja kiselosti svje\v{z}eg sira s dodatkom algi}, keyword = {alge, svje\v{z}i sir, stupanj kiselosti}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {KOLARI\'{C}, LANA}, year = {2000}, pages = {45}, keywords = {algae, fresh cheese, acidity}, title = {Determination of pH-value, electrical conductivity and acidity of fresh cheese with addition of algae}, keyword = {algae, fresh cheese, acidity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font