Pregled bibliografske jedinice broj: 62236
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62236 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi
(Determination of pH-value, electrical conductivity and acidity of fresh cheese with addition of algae)
Autori
KOLARIĆ, LANA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
14.07
Godina
2000
Stranica
45
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
alge; svježi sir; stupanj kiselosti
(algae; fresh cheese; acidity)
Sažetak
Ispitivane su fizikalnokemijske promjene laboratorijski pripremljenih uzoraka sira sa različitim koncentracijama dodanih algi tijekom skladištenja na temperaturi od +4°C.
Izvorni jezik
Hrvatski