Pregled bibliografske jedinice broj: 62178
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62178 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of modified fresh cheese during storage)
Autori
VALINČIĆ, IRENA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
26.11
Godina
1999
Stranica
83
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
stupanj kiselosti; modificirani svježi sir
(acidity; modified fresh cheese)
Sažetak
Određivanjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti praćene su promjene u uzorcima svježeg sira i uzorcima sira sa različitim udjelima suhe gljive shi take.
Izvorni jezik
Hrvatski