Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62178

Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu


VALINČIĆ, IRENA
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62178 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of modified fresh cheese during storage)

Autori
VALINČIĆ, IRENA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.11

Godina
1999

Stranica
83

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
stupanj kiselosti; modificirani svježi sir
(acidity; modified fresh cheese)

Sažetak
Određivanjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti praćene su promjene u uzorcima svježeg sira i uzorcima sira sa različitim udjelima suhe gljive shi take.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

VALINČIĆ, IRENA
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
VALINČIĆ, I. (1999) 'Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {VALIN\v{C}I\'{C}, IRENA}, year = {1999}, pages = {83}, keywords = {stupanj kiselosti, modificirani svje\v{z}i sir}, title = {Elektri\v{c}na provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svje\v{z}eg sira u ovisnosti o vremenu}, keyword = {stupanj kiselosti, modificirani svje\v{z}i sir}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {VALIN\v{C}I\'{C}, IRENA}, year = {1999}, pages = {83}, keywords = {acidity, modified fresh cheese}, title = {Electrical conductivity and acidity of modified fresh cheese during storage}, keyword = {acidity, modified fresh cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font