Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62169

Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja


PILLER, IVA
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62169 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with dry mushrooms addition)

Autori
PILLER, IVA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.10

Godina
1999

Stranica
86

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
kiselost; svježi sir; suhi vrganji
(acidity; fresh cheese; dry mushrooms)

Sažetak
Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with dry mushrooms addition U određenim koncentracijama dodavani su suhi vrganji u svježi sir (dobiven u domaćinstvu i proizveden u tvornicama) i ispitivao se njihov utjecaj na homogenost i kvalitetu mjerenjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

PILLER, IVA
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
PILLER, I. (1999) 'Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {PILLER, IVA}, year = {1999}, pages = {86}, keywords = {kiselost, svje\v{z}i sir, suhi vrganji}, title = {Ispitivanje elektri\v{c}ne provodnosti i stupnja kiselosti svje\v{z}eg sira s dodatkom suhih vrganja}, keyword = {kiselost, svje\v{z}i sir, suhi vrganji}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {PILLER, IVA}, year = {1999}, pages = {86}, keywords = {acidity, fresh cheese, dry mushrooms}, title = {Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with dry mushrooms addition}, keyword = {acidity, fresh cheese, dry mushrooms}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font