Pregled bibliografske jedinice broj: 62169
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62169 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with dry mushrooms addition)
Autori
PILLER, IVA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
06.10
Godina
1999
Stranica
86
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
kiselost; svježi sir; suhi vrganji
(acidity; fresh cheese; dry mushrooms)
Sažetak
Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with dry mushrooms addition
U određenim koncentracijama dodavani su suhi vrganji u svježi sir (dobiven u domaćinstvu i proizveden u tvornicama) i ispitivao se njihov utjecaj na homogenost i kvalitetu mjerenjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti.
Izvorni jezik
Hrvatski