Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62145

Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu


HERCEG, MARTINA
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62145 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage)

Autori
HERCEG, MARTINA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.07

Godina
1999

Stranica
78

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
kiselost; električna provodnost; svježi sir
(acidity; electrical conductivity; fresh cheese)

Sažetak
Ispitivane su fizikalno-kemijske vrijednosti (pH, električna provodljivost i kiselost) u uzorcima svježeg sira dobivenog na dva različita načina sa umiješanim suhim vrganjima.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

HERCEG, MARTINA
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
HERCEG, M. (1999) 'Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {HERCEG, MARTINA}, year = {1999}, pages = {78}, keywords = {kiselost, elektri\v{c}na provodnost, svje\v{z}i sir}, title = {Elektri\v{c}na provodnost i stupanj kiselosti svje\v{z}eg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu}, keyword = {kiselost, elektri\v{c}na provodnost, svje\v{z}i sir}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {HERCEG, MARTINA}, year = {1999}, pages = {78}, keywords = {acidity, electrical conductivity, fresh cheese}, title = {Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage}, keyword = {acidity, electrical conductivity, fresh cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font