Pregled bibliografske jedinice broj: 62145
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62145 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage)
Autori
HERCEG, MARTINA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.07
Godina
1999
Stranica
78
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
kiselost; električna provodnost; svježi sir
(acidity; electrical conductivity; fresh cheese)
Sažetak
Ispitivane su fizikalno-kemijske vrijednosti (pH, električna provodljivost i kiselost) u uzorcima svježeg sira dobivenog na dva različita načina sa umiješanim suhim vrganjima.
Izvorni jezik
Hrvatski