Pregled bibliografske jedinice broj: 62117
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62117 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu
(Physico chemical characteristics of fresh cheese with dry mixture of mushrooms addition in dependence on storage time)
Autori
KARAMATIĆ, IVANA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.07
Godina
1999
Stranica
81
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
svježi sir; sušene gljive
(fresh cheese; dry mixture of mushrooms)
Sažetak
U uzorcima svježeg sira i uzorcima svježeg sira sa umiješanim gljivama shi take promjene tijekom vremena su određivane mjerenjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.
Izvorni jezik
Hrvatski