Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62117

Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu


KARAMATIĆ, IVANA
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62117 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu
(Physico chemical characteristics of fresh cheese with dry mixture of mushrooms addition in dependence on storage time)

Autori
KARAMATIĆ, IVANA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.07

Godina
1999

Stranica
81

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
svježi sir; sušene gljive
(fresh cheese; dry mixture of mushrooms)

Sažetak
U uzorcima svježeg sira i uzorcima svježeg sira sa umiješanim gljivama shi take promjene tijekom vremena su određivane mjerenjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

KARAMATIĆ, IVANA
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
KARAMATIĆ, I. (1999) 'Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {KARAMATI\'{C}, IVANA}, year = {1999}, pages = {81}, keywords = {svje\v{z}i sir, su\v{s}ene gljive}, title = {Fizikalno kemijska svojstva svje\v{z}eg sira s dodatkom mje\v{s}avine su\v{s}enih gljiva u ovisnosti o vremenu}, keyword = {svje\v{z}i sir, su\v{s}ene gljive}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {KARAMATI\'{C}, IVANA}, year = {1999}, pages = {81}, keywords = {fresh cheese, dry mixture of mushrooms}, title = {Physico chemical characteristics of fresh cheese with dry mixture of mushrooms addition in dependence on storage time}, keyword = {fresh cheese, dry mixture of mushrooms}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font