Pregled bibliografske jedinice broj: 62099
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62099 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja
(Influence of parsley and inert fibres on physico chemical characteristics of yoghurt during storage)
Autori
ŠTIMAC, IRENA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
22.08
Godina
1999
Stranica
80
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
peršin; inertna vlakna; vrijeme čuvanja
(parsley; inert fibers; storage)
Sažetak
Uzorcima jogurta sa umiješanim peršinom i inertnim vlaknima promjene su utvrđivane mjerenjem viskoznosti i električne provodnosti uz vizualna zapažanja (promjena boje, homogenost).
Izvorni jezik
Hrvatski