Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62099

Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja


ŠTIMAC, IRENA
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62099 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja
(Influence of parsley and inert fibres on physico chemical characteristics of yoghurt during storage)

Autori
ŠTIMAC, IRENA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
22.08

Godina
1999

Stranica
80

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
peršin; inertna vlakna; vrijeme čuvanja
(parsley; inert fibers; storage)

Sažetak
Uzorcima jogurta sa umiješanim peršinom i inertnim vlaknima promjene su utvrđivane mjerenjem viskoznosti i električne provodnosti uz vizualna zapažanja (promjena boje, homogenost).

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

ŠTIMAC, IRENA
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
ŠTIMAC, I. (1999) 'Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}TIMAC, IRENA}, year = {1999}, pages = {80}, keywords = {per\v{s}in, inertna vlakna, vrijeme \v{c}uvanja}, title = {Utjecaj per\v{s}ina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom \v{c}uvanja}, keyword = {per\v{s}in, inertna vlakna, vrijeme \v{c}uvanja}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}TIMAC, IRENA}, year = {1999}, pages = {80}, keywords = {parsley, inert fibers, storage}, title = {Influence of parsley and inert fibres on physico chemical characteristics of yoghurt during storage}, keyword = {parsley, inert fibers, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font