Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 61914

Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka


BRANKOVIĆ, IVANA
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 61914 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico chemical characteristics of yoghurt with different concentration of rose hips addition)

Autori
BRANKOVIĆ, IVANA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.05

Godina
1998

Stranica
59

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
šipak; jogurt; konzistencija
(rose hip; yoghurt; consistency)

Sažetak
Physico chemical characteristics of yoghurt with different concentration of rose hips addition Ispitavana je stabilnost jogurta uz dodatak različitih koncentracija dodane kaše šipka u vremenskom razdoblju od 12 dana čuvanja na temperaturi +4°C.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

BRANKOVIĆ, IVANA
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
BRANKOVIĆ, I. (1998) 'Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {BRANKOVI\'{C}, IVANA}, year = {1998}, pages = {59}, keywords = {\v{s}ipak, jogurt, konzistencija}, title = {Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom razli\v{c}itih koncentracija \v{s}ipka}, keyword = {\v{s}ipak, jogurt, konzistencija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {BRANKOVI\'{C}, IVANA}, year = {1998}, pages = {59}, keywords = {rose hip, yoghurt, consistency}, title = {Physico chemical characteristics of yoghurt with different concentration of rose hips addition}, keyword = {rose hip, yoghurt, consistency}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font