Pregled bibliografske jedinice broj: 61914
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 61914 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico chemical characteristics of yoghurt with different concentration of rose hips addition)
Autori
BRANKOVIĆ, IVANA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.05
Godina
1998
Stranica
59
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
šipak; jogurt; konzistencija
(rose hip; yoghurt; consistency)
Sažetak
Physico chemical characteristics of yoghurt with different concentration of rose hips addition
Ispitavana je stabilnost jogurta uz dodatak različitih koncentracija dodane kaše šipka u vremenskom razdoblju od 12 dana čuvanja na temperaturi +4°C.
Izvorni jezik
Hrvatski