Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 61578

Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja


VIDIĆ, NADIJA
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 61578 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
(Rheological Parameters of Yoghurt With and Without Wheat Germs Addition During Storage)

Autori
VIDIĆ, NADIJA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.07

Godina
1998

Stranica
47

Mentor
Berković, Katarina

Ključne riječi
pšenične klice; jogurt; reološki parametri
(wheat germs; yoghurt; rheological parameters)

Sažetak
Rheological Parameters of Yoghurt With and Without Wheat Germs Addition During Storage Tijekom vremena skladištenja praćeni su reološki parametri uzoraka jogurta pripravljenog dodatkom pšeničnih klica. Uzorci su imali stabilniju konzistenciju u odnosu na uzorke kontrolnog jogurta pripravljenog bez dodatka pšeničnih klica.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Katarina Berković (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

VIDIĆ, NADIJA
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
VIDIĆ, N. (1998) 'Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {VIDI\'{C}, NADIJA}, year = {1998}, pages = {47}, keywords = {p\v{s}eni\v{c}ne klice, jogurt, reolo\v{s}ki parametri}, title = {Reolo\v{s}ki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom p\v{s}eni\v{c}nih klica tijekom skladi\v{s}tenja}, keyword = {p\v{s}eni\v{c}ne klice, jogurt, reolo\v{s}ki parametri}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {VIDI\'{C}, NADIJA}, year = {1998}, pages = {47}, keywords = {wheat germs, yoghurt, rheological parameters}, title = {Rheological Parameters of Yoghurt With and Without Wheat Germs Addition During Storage}, keyword = {wheat germs, yoghurt, rheological parameters}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font