Pregled bibliografske jedinice broj: 61578
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 61578 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
(Rheological Parameters of Yoghurt With and Without Wheat Germs Addition During Storage)
Autori
VIDIĆ, NADIJA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.07
Godina
1998
Stranica
47
Mentor
Berković, Katarina
Ključne riječi
pšenične klice; jogurt; reološki parametri
(wheat germs; yoghurt; rheological parameters)
Sažetak
Rheological Parameters of Yoghurt With and Without Wheat Germs Addition During Storage
Tijekom vremena skladištenja praćeni su reološki parametri uzoraka jogurta pripravljenog dodatkom pšeničnih klica. Uzorci su imali stabilniju konzistenciju u odnosu na uzorke kontrolnog jogurta pripravljenog bez dodatka pšeničnih klica.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Katarina Berković
(mentor)