Pregled bibliografske jedinice broj: 614787
Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan
Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan // Proceedings MATBIM2012 / Debeaufort, Frédéric (ur.).
Dijon, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 614787 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan
Autori
Galus, Sabina ; Kurek, Mia ; Debeaufort, Frederic
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Proceedings MATBIM2012
/ Debeaufort, Frédéric - Dijon, 2012
Skup
MATBIM 2012
Mjesto i datum
Dijon, Francuska, 22.04.2012. - 25.04.2012
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
chitosan; whey protein; edible films; barrier
Sažetak
Multifunctional packaging systems have a great potential for commercial food packaging applications. An alternative strategy to improve edible films and coatings properties could be the blending process. In the present work, the main objective was to develop either layered or blended whey protein/chitosan films.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija