Pregled bibliografske jedinice broj: 605607
Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe
Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe / Šarkanj, Bojan (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012
CROSBI ID: 605607 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe
(Foodborne Hazards - Laboratory manual)
Autori
Šarkanj, Bojan
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2012
Stranica
8
Ključne riječi
trihoteceni; olovo; nitrati; nitriti
(trichothecenes; lead; nitrate; nitrite)
Sažetak
Propisi za vježbe iz kolegija "Opasnosti vezane uz hranu" sadrže opise za 3 vježbe - određivanje deokisnivalenola u žitaricama HPLC-om ili LC-MS/MS-om, određivanje olova u mesu te određivanje nitrata i nitrita u mesu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130473-0334 - Sinergističke smjese u antifungalnoj i antimikotoksigenoj zaštiti hrane (Klapec, Tomislav, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Bojan Šarkanj
(autor)