Pregled bibliografske jedinice broj: 602334
Istraživanja na siru iz mišine - što o njemu dosad znamo?
Istraživanja na siru iz mišine - što o njemu dosad znamo? // 1. izložba sira iz mišine
Knin, Hrvatska, 2012. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 602334 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Istraživanja na siru iz mišine - što o njemu dosad znamo?
(Cheese in a sack researches - what we know about it?)
Autori
Tudor Kalit, Milna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
1. izložba sira iz mišine
Mjesto i datum
Knin, Hrvatska, 06.07.2012
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
sir iz mišine; istraživanja
(cheese in a sack; research)
Sažetak
Izlaganjem je dan pregled istraživanja koja su dosad provedena na siru iz mišine s poljoprivrednih obiteljskih gospodarstava u okilici Knina.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Projekti:
178-1782128-2121 - Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite (Kalit, Samir, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Milna Tudor Kalit
(autor)