Pregled bibliografske jedinice broj: 602256
Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije
Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije, 2012., diplomski rad, diplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 602256 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije
(Quality and Improvement of Competitiveness in the Food Industry Enterpreneurships)
Autori
Šimunić, Iris
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
28.09
Godina
2012
Stranica
51
Mentor
Mencer, Ivan
Neposredni voditelj
Jelenc, Lara
Ključne riječi
kvaliteta; upravljanje kvalitetom; kvaliteta u prehrambenoj industriji
(quality; quality management; qualitiy in food industry)
Sažetak
U radu se nakon definiranja kvalitete i kraćeg opisa serija normi koje sadrže smjarnice za uspješno uvođenje sustava osiguranja kvalitete ističe značenje kvalitete u prehrambenoj industriji. Teoretsko istraživanje se potkrepljuje empirijskim na primjeru upravljanja kvalitetom u Podravci.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka