Pregled bibliografske jedinice broj: 600102
Abstract book 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists
Abstract book 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005 (zbornik)
CROSBI ID: 600102 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Abstract book 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2005
Stranica
85
ISBN
953-7005-07-0
Ključne riječi
innovative analytical and rheological methods; ingredients aand product quality; technological achievements of flour production; bread and baked products; breakfast cereals and snacks
Sažetak
Zbornik sadrži sažetke 85 radova
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)