Pregled bibliografske jedinice broj: 599980
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation, Brašno-Kruh'99
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation, Brašno-Kruh'99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000 (zbornik)
CROSBI ID: 599980 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation, Brašno-Kruh'99
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2000
Stranica
191
ISBN
953-97478-3-X
Ključne riječi
cereal quality; new approaches to analytical and rheological methods; flour production; baking; breakfast cereals and snacks; nutritional aspects of cereal
Sažetak
Zbornik sadrži 25 radova
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)