Pregled bibliografske jedinice broj: 599974
Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists
Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006 (zbornik)
CROSBI ID: 599974 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2006
Stranica
383
ISBN
953-7005-09-7
Ključne riječi
innovative analytical and rheological methods; ingredients aand product quality; technological achievements of flour production; bread and baked products; breakfast cereals and snacks
Sažetak
Zbornik sadrži 54 rada
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)