Pregled bibliografske jedinice broj: 599966
6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings
6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012 (zbornik)
CROSBI ID: 599966 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings
Urednik/ci
Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko
Ostali urednici
Planinić, Mirela ; Hasenay, Sanda
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2012
Stranica
584
ISBN
0-184-82562-0
Ključne riječi
breeding and quality of cereal grains; grain storage; milling technology; analytical and rheological methods; baking technology; improvers; additives; starch and modified starch; extrusion; pasta production; biscuit and pastry products
Sažetak
Zbornik sadrži radove prezentirane na Kongresu u vidu 42 usmena predavanja i 88 posterskih priopćenja
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek