Pregled bibliografske jedinice broj: 599882
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009 (zbornik)
CROSBI ID: 599882 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2009
Stranica
145
ISBN
978-953-7005-19-1
Ključne riječi
cereal storage; analytical and rheological methods; milling technology; bread-baking technology; extruded products; quality assurance; nutritive and sensory quality
Sažetak
Zbornik sadrži 145 sažetaka radova
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)