Pregled bibliografske jedinice broj: 599857
Proceedings of 4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists
Proceedings of 4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2008 (zbornik)
CROSBI ID: 599857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proceedings of 4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists
Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2008
Stranica
505
ISBN
978-953-7005-15-3
Ključne riječi
storage and handling of cereal grains; cereals; ingredients and product quality; milling technology; dough rheology; bread technology; sourdough production; cereals safety; extruded goods; pasta and pastry production
Sažetak
Zbornik sadrži 68 cjelovitih radova
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(urednik)