Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 599854

4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book


4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007 (zbornik)


CROSBI ID: 599854 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book

Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2007

Stranica
121

ISBN
978-953-7005-13-9

Ključne riječi
prehrambena tehnologija i biotehnologija; kemijsko i biokemijsko inženjerstvo; nutricionizam

Sažetak
Zbornik sadrži 113 sažetaka radova

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Žaneta Ugarčić-Hardi (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007 (zbornik)
Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.) (2007) 4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2007}, pages = {121}, keywords = {prehrambena tehnologija i biotehnologija, kemijsko i biokemijsko in\v{z}enjerstvo, nutricionizam}, isbn = {978-953-7005-13-9}, title = {4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book}, keyword = {prehrambena tehnologija i biotehnologija, kemijsko i biokemijsko in\v{z}enjerstvo, nutricionizam}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2007}, pages = {121}, keywords = {prehrambena tehnologija i biotehnologija, kemijsko i biokemijsko in\v{z}enjerstvo, nutricionizam}, isbn = {978-953-7005-13-9}, title = {4th International Congress Flour-Bread'07, 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Abstract book}, keyword = {prehrambena tehnologija i biotehnologija, kemijsko i biokemijsko in\v{z}enjerstvo, nutricionizam}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font