Pregled bibliografske jedinice broj: 598675
Primjena kvasaca u pekarstvu
Primjena kvasaca u pekarstvu // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010. str. 303-328
CROSBI ID: 598675 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena kvasaca u pekarstvu
(Application of yeast in bakery)
Autori
Grba, Slobodan ; Stehlik-Tomas, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji
Urednik/ci
Ranić, Ilija
Izdavač
Plejada
Grad
Zagreb
Godina
2010
Raspon stranica
303-328
ISBN
978-953-56047-6-1
Ključne riječi
pekarski kvasac
(bakery yeast)
Sažetak
U poglavlju su opisani glavni industrijski oblici pekarskog kvasca i njihova primjena u pekarstvu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb