Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 598668

Proizvodnja pekarskog kvasca


Grba, Slobodan
Proizvodnja pekarskog kvasca // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010. str. 267-300


CROSBI ID: 598668 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja pekarskog kvasca
(Production of bakery yeast)

Autori
Grba, Slobodan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni

Knjiga
Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji

Urednik/ci
Ranić, Ilija

Izdavač
Plejada

Grad
Zagreb

Godina
2010

Raspon stranica
267-300

ISBN
978-953-56047-6-1

Ključne riječi
pekarski kvasac
(bakery yeast)

Sažetak
U poglavlju je detaljno objašnjena industrijska proizvodnja pekarskog kvasca.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Slobodan Grba (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Grba, Slobodan
Proizvodnja pekarskog kvasca // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010. str. 267-300
Grba, S. (2010) Proizvodnja pekarskog kvasca. U: Ranić, I. (ur.) Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji. Zagreb, Plejada, str. 267-300.
@inbook{inbook, author = {Grba, Slobodan}, editor = {Rani\'{c}, I.}, year = {2010}, pages = {267-300}, keywords = {pekarski kvasac}, isbn = {978-953-56047-6-1}, title = {Proizvodnja pekarskog kvasca}, keyword = {pekarski kvasac}, publisher = {Plejada}, publisherplace = {Zagreb} }
@inbook{inbook, author = {Grba, Slobodan}, editor = {Rani\'{c}, I.}, year = {2010}, pages = {267-300}, keywords = {bakery yeast}, isbn = {978-953-56047-6-1}, title = {Production of bakery yeast}, keyword = {bakery yeast}, publisher = {Plejada}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font