Pregled bibliografske jedinice broj: 598668
Proizvodnja pekarskog kvasca
Proizvodnja pekarskog kvasca // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010. str. 267-300
CROSBI ID: 598668 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja pekarskog kvasca
(Production of bakery yeast)
Autori
Grba, Slobodan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji
Urednik/ci
Ranić, Ilija
Izdavač
Plejada
Grad
Zagreb
Godina
2010
Raspon stranica
267-300
ISBN
978-953-56047-6-1
Ključne riječi
pekarski kvasac
(bakery yeast)
Sažetak
U poglavlju je detaljno objašnjena industrijska proizvodnja pekarskog kvasca.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija