Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 58536

Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja


Preprotnik, Sonja
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja, 1999., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 58536 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja
(Physical properities of wheat grains of cultivar Marija after cooking treatment)

Autori
Preprotnik, Sonja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.12

Godina
1999

Stranica
57

Mentor
Krička, Tajana

Ključne riječi
hektolitarska masa; masa 1000 zrna; kut trenja; kut prirodnog pokosa
(hectolictre mass; mass of 1000 grains; angle of slide; angle of slope)

Sažetak
Rad obrađuje promjene fizikalnih osobina zrna pšenice sorte Marija nakon cooking postupka. Utvrđeno je da se kutevi trenja smanjuju smanjenjem vlažnosti, a cooking postupak znatno utječe na te kuteve. Na promjenu hektolitarske i mase 1000 zrna cooking postupak ne utječe značajno.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178631

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tajana Krička (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Preprotnik, Sonja
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja, 1999., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Preprotnik, S. (1999) 'Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Preprotnik, Sonja}, year = {1999}, pages = {57}, keywords = {hektolitarska masa, masa 1000 zrna, kut trenja, kut prirodnog pokosa}, title = {Fizikalne osobine zrna p\v{s}enice sorte Marija nakon postupka uparivanja}, keyword = {hektolitarska masa, masa 1000 zrna, kut trenja, kut prirodnog pokosa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Preprotnik, Sonja}, year = {1999}, pages = {57}, keywords = {hectolictre mass, mass of 1000 grains, angle of slide, angle of slope}, title = {Physical properities of wheat grains of cultivar Marija after cooking treatment}, keyword = {hectolictre mass, mass of 1000 grains, angle of slide, angle of slope}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font