Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 575703

Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda


Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana
Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda // Prva nacionalna konferencija o strategiji vrednovanja kakvoće meda / Mićović, Vladimir ; Lušić, Dražen (ur.).
Rijeka: Medicinski fakultet Sveučilište u Rijeci, 2011. str. 25-26 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)


CROSBI ID: 575703 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda
(Antioxidant capacity-new honey quality parameter)

Autori
Flanjak, Ivana ; Primorac, Ljiljana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni

Izvornik
Prva nacionalna konferencija o strategiji vrednovanja kakvoće meda / Mićović, Vladimir ; Lušić, Dražen - Rijeka : Medicinski fakultet Sveučilište u Rijeci, 2011, 25-26

ISBN
978-953-6364-74-7

Skup
Prva nacionalna konferencija o strategiji vrednovanja kakvoće meda

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 08.04.2011

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
med; antioksidativni kapacitet; kvaliteta
(honey; antioxidant capacity; quality)

Sažetak
U radu je dan pregled najnovijih spoznaja o pozitivnim učincima meda na zadravlje, s posebnim osvrtom na antioksidativni kapacitet meda. Dan je pregled komponenata koje doprinose ukupnom antioksidativnom kapacitetu, te usporedba antioksidativnog kapaciteta meda s drugim prehrambenim proizvodima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Ivana Flanjak (autor)

Avatar Url Ljiljana Primorac (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana
Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda // Prva nacionalna konferencija o strategiji vrednovanja kakvoće meda / Mićović, Vladimir ; Lušić, Dražen (ur.).
Rijeka: Medicinski fakultet Sveučilište u Rijeci, 2011. str. 25-26 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
Flanjak, I. & Primorac, L. (2011) Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda. U: Mićović, V. & Lušić, D. (ur.)Prva nacionalna konferencija o strategiji vrednovanja kakvoće meda.
@article{article, author = {Flanjak, Ivana and Primorac, Ljiljana}, year = {2011}, pages = {25-26}, keywords = {med, antioksidativni kapacitet, kvaliteta}, isbn = {978-953-6364-74-7}, title = {Antioksidativni kapacitet-novi parametar u procjeni kvalitete meda}, keyword = {med, antioksidativni kapacitet, kvaliteta}, publisher = {Medicinski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}te u Rijeci}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Flanjak, Ivana and Primorac, Ljiljana}, year = {2011}, pages = {25-26}, keywords = {honey, antioxidant capacity, quality}, isbn = {978-953-6364-74-7}, title = {Antioxidant capacity-new honey quality parameter}, keyword = {honey, antioxidant capacity, quality}, publisher = {Medicinski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}te u Rijeci}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font