Pregled bibliografske jedinice broj: 572947
Kakvoća i higijenska ispravnost kozjeg sira proizvedeenog u seoskom domaćinstvu
Kakvoća i higijenska ispravnost kozjeg sira proizvedeenog u seoskom domaćinstvu, 2006., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 572947 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća i higijenska ispravnost kozjeg sira proizvedeenog u seoskom domaćinstvu
(Hygienic quality of goat's milk cheese produced in rural hausehold.)
Autori
Semenjuk, Irina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
31.10
Godina
2006
Stranica
29
Mentor
Kozačinski, Lidija
Neposredni voditelj
Cvrtila, Željka
Ključne riječi
koziji sir; seosko domaćinstvo
(goat's cheese rural hausehold)
Sažetak
Prikazana je mikrobiloška kakvoća i fizikano-kemijski sastav kozjeg sira proizvedenog u seoskom domaćinstvu.
Izvorni jezik
Engleski