Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 566303

Prednosti upotrebe biognojiva u voćarstvu


Jemrić, Tomislav
Prednosti upotrebe biognojiva u voćarstvu, 2012. (popularni rad).


CROSBI ID: 566303 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prednosti upotrebe biognojiva u voćarstvu
(Advantages of biofertilizers in fruit production)

Autori
Jemrić, Tomislav

Izvornik
Gospodarski kalendar 2012: 187-188

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2012

Ključne riječi
mikrobni inokulati; mikoriza; bakterije; kakvoća; prirod
(microbial inoculates; mycorrhiza; bacteria; quality; yield)

Sažetak
U radu su opisana bakterijska i mikorizna biognojiva te njihov utjecaj na zdravstveno stanje, prirod i kakvoću voća.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Jemrić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jemrić, Tomislav
Prednosti upotrebe biognojiva u voćarstvu, 2012. (popularni rad).
Jemrić, T. (2012) Prednosti upotrebe biognojiva u voćarstvu. Gospodarski kalendar 2012: 187-188. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2012}, keywords = {mikrobni inokulati, mikoriza, bakterije, kakvo\'{c}a, prirod}, title = {Prednosti upotrebe biognojiva u vo\'{c}arstvu}, keyword = {mikrobni inokulati, mikoriza, bakterije, kakvo\'{c}a, prirod} }
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2012}, keywords = {microbial inoculates, mycorrhiza, bacteria, quality, yield}, title = {Advantages of biofertilizers in fruit production}, keyword = {microbial inoculates, mycorrhiza, bacteria, quality, yield} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font