Pregled bibliografske jedinice broj: 540218
Temeljno znanje o prehrani, Sveučilišni priručnik
Temeljno znanje o prehrani, Sveučilišni priručnik / Katalinić, V. (ur.).
Split: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, 2011
CROSBI ID: 540218 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Temeljno znanje o prehrani, Sveučilišni priručnik
(Fundamentals of nutrition)
Autori
Katalinić, Višnja
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu
Grad
Split
Godina
2011
Stranica
154
Ključne riječi
hrana ; prehrana
(food ; nutrition)
Sažetak
Djelo na razumljiv i prikladan način upoznaje čitatelja s osnovnim značajkama prehrane i sastojcima živežnih namirnica doprinoseći boljem razumijevanju sprege prehrane i zdravlja. Koristi se kao nastavni materijal za predmet "Temeljno znanje o prehrani". Može korisno poslužiti svim studentima koji žele steći osnovno znanje o hrani i prehrani.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija
Napomena
Nelektorirana verzija
POVEZANOST RADA
Projekti:
MZOS-011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Profili:
Višnja Katalinić
(autor)