Pregled bibliografske jedinice broj: 532339
Uvođenje sustava kontrole zdravstvene ispravnosti namirnica u poduzeće Brodokomerc Nova d.d.
Uvođenje sustava kontrole zdravstvene ispravnosti namirnica u poduzeće Brodokomerc Nova d.d., 2011., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 532339 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Uvođenje sustava kontrole zdravstvene ispravnosti namirnica u poduzeće Brodokomerc Nova d.d.
(Implementing Food Safety Control System in Company Brodokomerc Nova Inc.)
Autori
Tomljenović, Branimir
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
12.09
Godina
2011
Stranica
37
Mentor
Mencer, Ivan
Neposredni voditelj
Ivančić, Valentina
Ključne riječi
Sustav upravljanja sigurnošću hrane; HACCP
(Food Safety Control System; HACCP)
Sažetak
Autor istražuje sustave kontrole kvalitete zdravstvene ispravnosti hrane, HACCP i njegova načela te način uvođenja sustava u poduzeće kroz zadana načela na primjeru poduzeća Brodokomerc Nova d.d.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka