Pregled bibliografske jedinice broj: 523674
Salmonella sp.
Salmonella sp. // Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane
Zagreb, Hrvatska, 2004. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, stručni)
CROSBI ID: 523674 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Salmonella sp.
(Salmonella spp.)
Autori
Brlek Gorski, Diana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, stručni
Izvornik
Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane
/ - , 2004
Skup
Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 17.02.2004. - 19.02.2004
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Salmonella sp.; identifikacija
(Salmonella spp.; identification)
Sažetak
U radu su prikazane opće karakteristike bakterije Salmonella sp.kao i specifični zahtjevi za provođenje mikrobiološkog ispitivanja hrane u skladu s međunarodno priznatim normama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita