Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 523674

Salmonella sp.


Brlek Gorski, Diana
Salmonella sp. // Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane
Zagreb, Hrvatska, 2004. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, stručni)


CROSBI ID: 523674 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Salmonella sp.
(Salmonella spp.)

Autori
Brlek Gorski, Diana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, stručni

Izvornik
Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane / - , 2004

Skup
Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 17.02.2004. - 19.02.2004

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Salmonella sp.; identifikacija
(Salmonella spp.; identification)

Sažetak
U radu su prikazane opće karakteristike bakterije Salmonella sp.kao i specifični zahtjevi za provođenje mikrobiološkog ispitivanja hrane u skladu s međunarodno priznatim normama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Profili:

Avatar Url Diana Brlek Gorski (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Brlek Gorski, Diana
Salmonella sp. // Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane
Zagreb, Hrvatska, 2004. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, stručni)
Brlek Gorski, D. (2004) Salmonella sp.. U: Normirane mikrobiološke metode u kontroli hrane.
@article{article, author = {Brlek Gorski, Diana}, year = {2004}, keywords = {Salmonella sp., identifikacija}, title = {Salmonella sp.}, keyword = {Salmonella sp., identifikacija}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Brlek Gorski, Diana}, year = {2004}, keywords = {Salmonella spp., identification}, title = {Salmonella spp.}, keyword = {Salmonella spp., identification}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font