Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 52310

Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant


Ritig-Beljak, Nives
Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant // Alimentacion y cultura (Actas del Congreso Internacional, 1998. Museo Nacional de Antropologia. Espana), Vol. 1 / Salillas, Rafael (ur.).
Madrid: La Val del Onsera, 1999. str. 180-188 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 52310 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant

Autori
Ritig-Beljak, Nives

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Alimentacion y cultura (Actas del Congreso Internacional, 1998. Museo Nacional de Antropologia. Espana), Vol. 1 / Salillas, Rafael - Madrid : La Val del Onsera, 1999, 180-188

Skup
Congreso internacional de alimentacion y cultura

Mjesto i datum
Madrid, Španjolska, 22.04.1998. - 24.04.1998

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
dormouse ; food ; Istria

Sažetak
Identifying the dormouse in the ethnographic picture of Istria. Antic delicacy and modern taste.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Etnologija i antropologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
01890104

Ustanove:
Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nives Beljak (autor)

Poveznice na istraživačke podatke:

dialnet.unirioja.es

Citiraj ovu publikaciju:

Ritig-Beljak, Nives
Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant // Alimentacion y cultura (Actas del Congreso Internacional, 1998. Museo Nacional de Antropologia. Espana), Vol. 1 / Salillas, Rafael (ur.).
Madrid: La Val del Onsera, 1999. str. 180-188 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Ritig-Beljak, N. (1999) Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant. U: Salillas, R. (ur.)Alimentacion y cultura (Actas del Congreso Internacional, 1998. Museo Nacional de Antropologia. Espana), Vol. 1.
@article{article, author = {Ritig-Beljak, Nives}, editor = {Salillas, R.}, year = {1999}, pages = {180-188}, keywords = {dormouse, food, Istria}, title = {Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant}, keyword = {dormouse, food, Istria}, publisher = {La Val del Onsera}, publisherplace = {Madrid, \v{S}panjolska} }
@article{article, author = {Ritig-Beljak, Nives}, editor = {Salillas, R.}, year = {1999}, pages = {180-188}, keywords = {dormouse, food, Istria}, title = {Dormouse: an ancient delicacy on the plate of the Croatian peasant}, keyword = {dormouse, food, Istria}, publisher = {La Val del Onsera}, publisherplace = {Madrid, \v{S}panjolska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font