Pregled bibliografske jedinice broj: 521495
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda, 2011., diplomski rad, diplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 521495 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda
(Safety system in bread and bakery product manifacturing)
Autori
Stričević, Olivera
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
15.07
Godina
2011
Stranica
101
Mentor
Katalinić, Višnja
Ključne riječi
sigurnost; proizvodnja kruha; HACCP
(safety; bread production; HACCP)
Sažetak
Zadatak ovog diplomskog rada je detaljna razrada dokumentacijskih i evidencijskih lista uvođenja i provođenja HACCP sustava u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda u tvrtki "BABIĆ PEKARA" d.o.o., sa naglaskom na analizu opasnosti svih koraka proizvodnog procesa te evidentiranje i nadzor nad svim postupcima proizvodnog procesa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Profili:
Višnja Katalinić
(mentor)