Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 521495

Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda


Stričević, Olivera
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda, 2011., diplomski rad, diplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 521495 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda
(Safety system in bread and bakery product manifacturing)

Autori
Stričević, Olivera

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
15.07

Godina
2011

Stranica
101

Mentor
Katalinić, Višnja

Ključne riječi
sigurnost; proizvodnja kruha; HACCP
(safety; bread production; HACCP)

Sažetak
Zadatak ovog diplomskog rada je detaljna razrada dokumentacijskih i evidencijskih lista uvođenja i provođenja HACCP sustava u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda u tvrtki "BABIĆ PEKARA" d.o.o., sa naglaskom na analizu opasnosti svih koraka proizvodnog procesa te evidentiranje i nadzor nad svim postupcima proizvodnog procesa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Višnja Katalinić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Stričević, Olivera
Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda, 2011., diplomski rad, diplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Stričević, O. (2011) 'Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i krušnih proizvoda', diplomski rad, diplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {Stri\v{c}evi\'{c}, Olivera}, year = {2011}, pages = {101}, keywords = {sigurnost, proizvodnja kruha, HACCP}, title = {Sustav sigurnosti u proizvodnji kruha i kru\v{s}nih proizvoda}, keyword = {sigurnost, proizvodnja kruha, HACCP}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Stri\v{c}evi\'{c}, Olivera}, year = {2011}, pages = {101}, keywords = {safety, bread production, HACCP}, title = {Safety system in bread and bakery product manifacturing}, keyword = {safety, bread production, HACCP}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font