Pregled bibliografske jedinice broj: 521357
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke, 2011., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 521357 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke
(Carcass traits and meat chemical composition of Dalmatian Pramenka lambs)
Autori
Majstrović, Danko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.07
Godina
2011
Stranica
46
Mentor
Mioč, Boro
Ključne riječi
janjad; dalmatinska pramenka; odlike trupa; kakvoća mesa
(lambs; Dalmatian Pramenka; slaughter traits; meat quality)
Sažetak
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi: klaoničke pokazatelje janjadi dalmatinske pramenke, odlike trupova i pokazatelje kakvoće janjećeg mesa.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Projekti:
178-1780469-0396 - Mesne odlike hrvatskih pasmina ovaca (Mioč, Boro, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Boro Mioč
(mentor)