Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 521357

Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke


Majstrović, Danko
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke, 2011., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 521357 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke
(Carcass traits and meat chemical composition of Dalmatian Pramenka lambs)

Autori
Majstrović, Danko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.07

Godina
2011

Stranica
46

Mentor
Mioč, Boro

Ključne riječi
janjad; dalmatinska pramenka; odlike trupa; kakvoća mesa
(lambs; Dalmatian Pramenka; slaughter traits; meat quality)

Sažetak
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi: klaoničke pokazatelje janjadi dalmatinske pramenke, odlike trupova i pokazatelje kakvoće janjećeg mesa.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
178-1780469-0396 - Mesne odlike hrvatskih pasmina ovaca (Mioč, Boro, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Boro Mioč (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Majstrović, Danko
Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke, 2011., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
Majstrović, D. (2011) 'Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke', diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Majstrovi\'{c}, Danko}, year = {2011}, pages = {46}, keywords = {janjad, dalmatinska pramenka, odlike trupa, kakvo\'{c}a mesa}, title = {Odlike trupova i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke}, keyword = {janjad, dalmatinska pramenka, odlike trupa, kakvo\'{c}a mesa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Majstrovi\'{c}, Danko}, year = {2011}, pages = {46}, keywords = {lambs, Dalmatian Pramenka, slaughter traits, meat quality}, title = {Carcass traits and meat chemical composition of Dalmatian Pramenka lambs}, keyword = {lambs, Dalmatian Pramenka, slaughter traits, meat quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font