Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 51909

Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani


Matek, Marijana; Blanuša, Maja; Grgić, Jerica
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani // XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 51909 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani
(Comparison of two AAS methods for selenium analysis in food)

Autori
Matek, Marijana ; Blanuša, Maja ; Grgić, Jerica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko - Zagreb : Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999

Skup
XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera

Mjesto i datum
Split, Hrvatska, 23.02.1999. - 26.02.1999

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
selenij; ribe; atomska apsorpcijska spekrometrija; elektrotermalna metoda AAS; hidridna tehnika AAS
(selenium; fish; atomic absorption spectrometry; electrothemal AAS; hydrid technique AAS)

Sažetak
(Tekst na hrvatskom jeziku)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Projekti:
00220102

Ustanove:
Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jerica Grgić (autor)

Avatar Url Maja Blanuša (autor)

Avatar Url Marijana Matek Sarić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Matek, Marijana; Blanuša, Maja; Grgić, Jerica
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani // XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Matek, M., Blanuša, M. & Grgić, J. (1999) Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani. U: Kurtanjek, Ž., Škare, D. & Meić, Z. (ur.)XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts.
@article{article, author = {Matek, Marijana and Blanu\v{s}a, Maja and Grgi\'{c}, Jerica}, year = {1999}, pages = {181}, keywords = {selenij, ribe, atomska apsorpcijska spekrometrija, elektrotermalna metoda AAS, hidridna tehnika AAS}, title = {Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani}, keyword = {selenij, ribe, atomska apsorpcijska spekrometrija, elektrotermalna metoda AAS, hidridna tehnika AAS}, publisher = {Hrv. dru\v{s}tvo kem. in\v{z}. i tehnologa, Hrv. kem. dru\v{s}tvo}, publisherplace = {Split, Hrvatska} }
@article{article, author = {Matek, Marijana and Blanu\v{s}a, Maja and Grgi\'{c}, Jerica}, year = {1999}, pages = {181}, keywords = {selenium, fish, atomic absorption spectrometry, electrothemal AAS, hydrid technique AAS}, title = {Comparison of two AAS methods for selenium analysis in food}, keyword = {selenium, fish, atomic absorption spectrometry, electrothemal AAS, hydrid technique AAS}, publisher = {Hrv. dru\v{s}tvo kem. in\v{z}. i tehnologa, Hrv. kem. dru\v{s}tvo}, publisherplace = {Split, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font