Pregled bibliografske jedinice broj: 51909
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani // XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 51909 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani
(Comparison of two AAS methods for selenium analysis in food)
Autori
Matek, Marijana ; Blanuša, Maja ; Grgić, Jerica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts
/ Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko - Zagreb : Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999
Skup
XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera
Mjesto i datum
Split, Hrvatska, 23.02.1999. - 26.02.1999
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
selenij; ribe; atomska apsorpcijska spekrometrija; elektrotermalna metoda AAS; hidridna tehnika AAS
(selenium; fish; atomic absorption spectrometry; electrothemal AAS; hydrid technique AAS)
Sažetak
(Tekst na hrvatskom jeziku)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Projekti:
00220102
Ustanove:
Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Zagreb