Pregled bibliografske jedinice broj: 518610
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 518610 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu
(Quality Management in Hospitality)
Autori
Pleše, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
04.07
Godina
2011
Stranica
28
Mentor
Mencer, Ivan
Neposredni voditelj
Ivančić, Valentina
Ključne riječi
HACCP; kvaliteta
(HACCP; Quality)
Sažetak
U radu je objašnjen HACCP sustav na primjeru restorana Pansion Standard Risnjak.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka