Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 518610

Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu


Pleše, Marija
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka


CROSBI ID: 518610 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu
(Quality Management in Hospitality)

Autori
Pleše, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Ekonomski fakultet

Mjesto
Rijeka

Datum
04.07

Godina
2011

Stranica
28

Mentor
Mencer, Ivan

Neposredni voditelj
Ivančić, Valentina

Ključne riječi
HACCP; kvaliteta
(HACCP; Quality)

Sažetak
U radu je objašnjen HACCP sustav na primjeru restorana Pansion Standard Risnjak.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka

Profili:

Avatar Url Ivan Mencer (mentor)

Avatar Url Valentina Ivančić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Pleše, Marija
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
Pleše, M. (2011) 'Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu', diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ple\v{s}e, Marija}, year = {2011}, pages = {28}, keywords = {HACCP, kvaliteta}, title = {Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu}, keyword = {HACCP, kvaliteta}, publisherplace = {Rijeka} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ple\v{s}e, Marija}, year = {2011}, pages = {28}, keywords = {HACCP, Quality}, title = {Quality Management in Hospitality}, keyword = {HACCP, Quality}, publisherplace = {Rijeka} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font