Pregled bibliografske jedinice broj: 504870
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010
CROSBI ID: 504870 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
(Technology of Flour Production and Processing - A handbook of laboratory exercises)
Autori
Ugarčić-Hardi, Žaneta ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko ; Kuleš, Anđa
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2010
Stranica
30
Ključne riječi
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
(Technology of Flour Production and Processing)
Sažetak
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek