Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 504870

Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe


Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kuleš, Anđa
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010


CROSBI ID: 504870 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
(Technology of Flour Production and Processing - A handbook of laboratory exercises)

Autori
Ugarčić-Hardi, Žaneta ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko ; Kuleš, Anđa

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2010

Stranica
30

Ključne riječi
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
(Technology of Flour Production and Processing)

Sažetak
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


Citiraj ovu publikaciju:

Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kuleš, Anđa
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010
Ugarčić-Hardi, Ž., Koceva Komlenić, D., Jukić, M. & Kuleš, A. (2010) Tehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe. Osijek. Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@unknown{unknown, author = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}aneta and Koceva Komleni\'{c}, Daliborka and Juki\'{c}, Marko and Kule\v{s}, An\dja}, year = {2010}, pages = {30}, keywords = {Tehnologija proizvodnje i prerade bra\v{s}na}, title = {Tehnologija proizvodnje i prerade bra\v{s}na - Upute za laboratorijske vje\v{z}be}, keyword = {Tehnologija proizvodnje i prerade bra\v{s}na}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@unknown{unknown, author = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}aneta and Koceva Komleni\'{c}, Daliborka and Juki\'{c}, Marko and Kule\v{s}, An\dja}, year = {2010}, pages = {30}, keywords = {Technology of Flour Production and Processing}, title = {Technology of Flour Production and Processing - A handbook of laboratory exercises}, keyword = {Technology of Flour Production and Processing}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font