Pregled bibliografske jedinice broj: 504523
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu, 3. izmijenjeno izdanje
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu, 3. izmijenjeno izdanje, 2011. (ostalo).
CROSBI ID: 504523 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu, 3. izmijenjeno izdanje
(Guidance on microbiological food criteria)
Autori
Benussi-Skukan, Andrea ; Boroš, Ksenija ; Brlek-Gorski, Diana ; Grizelj, Nikolina ; Hegedušić, Patricija ; Hengl, Brigita ; Humski, Andrea ; Karačić, Tatjana ; Kovaček, Ivančica ; Majić, Katica ; Palčić-Jakopović, Katica ; Putnik, Predrag ; Vazdar, Ružica
Izvornik
Web stranica MPRRR
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2011
Ključne riječi
vodič ; mikrobiologija ; hrana
(guidance ; microbiology ; food)
Sažetak
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu je prvenstveno namijenjen SPH, a s ciljem pojašnjenja primjene Pravilnika o mikrobiološkim kriterijima za hranu i njime obuhvaćenih obveznih kriterija, davanja pregleda ostalih obveznih mikrobioloških zahtjeva kao i preporuka u odnosu na ispitivanje alternativnih mikroorganizama u procesu proizvodnje hrane.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Hrvatski zavod za javno zdravstvo,
Hrvatski veterinarski institut, Zagreb
Profili:
Ivančica Kovaček
(autor)
Diana Brlek Gorski
(autor)
Andrea Benussi-Skukan
(autor)
Brigita Hengl
(autor)
Tatjana Karačić
(autor)
Tomislav Hengl
(autor)
Predrag Putnik
(autor)
Andrea Humski
(autor)