Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 495383

Iskustvo uvođenja HACCP sustava


Svjetlana Škrabal
Iskustvo uvođenja HACCP sustava // I. regionalni seminar o HACCP sustavu
Osijek, Hrvatska, 2007. (plenarno, nije recenziran, pp prezentacija, stručni)


CROSBI ID: 495383 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Iskustvo uvođenja HACCP sustava
(The experience of the HACCP system)

Autori
Svjetlana Škrabal

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, stručni

Skup
I. regionalni seminar o HACCP sustavu

Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 20.11.2007

Vrsta sudjelovanja
Plenarno

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
HACCP; sigurnost hrane
(HACCP; food safety)

Sažetak
Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) je preventivan i sistematičan sustav za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane.Preduvjeti HACCP-a su funkcioniranje proizvodnje prema DPP, funkcioniranje proizvodnje prema DHP i stav i podrška poslovodstva tvrtke. Formirani HACCP tim provodi HACCP načela i čine ih primjenjivim u vlastitoj tvrtci.Pri tome treba biti usredotočen na probleme sa zdravstvenom ispravnošću proizvoda, te slijediti logičan smjer pristupa kontroli sigurnosti u proizvodnji hrane i razmišljati o poboljšanjima.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Svjetlana Škrabal (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Svjetlana Škrabal
Iskustvo uvođenja HACCP sustava // I. regionalni seminar o HACCP sustavu
Osijek, Hrvatska, 2007. (plenarno, nije recenziran, pp prezentacija, stručni)
Svjetlana Škrabal (2007) Iskustvo uvođenja HACCP sustava. U: I. regionalni seminar o HACCP sustavu.
@article{article, year = {2007}, keywords = {HACCP, sigurnost hrane}, title = {Iskustvo uvo\djenja HACCP sustava}, keyword = {HACCP, sigurnost hrane}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }
@article{article, year = {2007}, keywords = {HACCP, food safety}, title = {The experience of the HACCP system}, keyword = {HACCP, food safety}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font