Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 491727

Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda


Goran Matić
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 491727 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda

Autori
Goran Matić

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
03.07

Godina
1996

Stranica
52

Mentor
Njari , Bela

Ključne riječi
higijensko-tehnološki pokazatelji; sir gouda

Sažetak
U proizvodnim pogonima poduzeća "Sirela" d.d. iz Bjelovara već dugi niz godina primjenom vlastite , djelomično prilagođene nizozemske tehnologije proizvodi se vrlo kvalitetan polutvrdi sir Gouda. U ovom radu ocjenjena su senzorska svojstva sira Goude.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Goran Matić
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Goran Matić (1996) 'Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, year = {1996}, pages = {52}, keywords = {higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji, sir gouda}, title = {Higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji proizvodnje sira gouda}, keyword = {higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji, sir gouda}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, year = {1996}, pages = {52}, keywords = {higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji, sir gouda}, title = {Higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji proizvodnje sira gouda}, keyword = {higijensko-tehnolo\v{s}ki pokazatelji, sir gouda}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font