Pregled bibliografske jedinice broj: 491727
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 491727 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Higijensko-tehnološki pokazatelji proizvodnje sira gouda
Autori
Goran Matić
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.07
Godina
1996
Stranica
52
Mentor
Njari , Bela
Ključne riječi
higijensko-tehnološki pokazatelji; sir gouda
Sažetak
U proizvodnim pogonima poduzeća "Sirela" d.d. iz Bjelovara već dugi niz godina primjenom vlastite , djelomično prilagođene nizozemske tehnologije proizvodi se vrlo kvalitetan polutvrdi sir Gouda. U ovom radu ocjenjena su senzorska svojstva sira Goude.
Izvorni jezik
Hrvatski